Robuust en onderhoudsvrij:
 
Het  ALTEZ-concept:
Bij de drukvaste bewaarplaatsen worden de gegalvaniseerde kolommen van de staalkonstruktie geplaatst aan de buitenzijde van het gebouw, door deze structuur wordt in het gebouw een vlakke wand verkregen, welke grote voordelen biedt t.b.v. het gemakkelijk en snel kunnen in- en uitschuren van het produkt. Aan de binnenzijde van deze staalstrucuur worden de eigen geproduceerde en geisoleerde grootwandbetonpanelen geplaatst. Deze wand-elementen zijn drukvast berekend, zodat het produkt direct los tegen de buitenwand kan worden gestort. De drukvaste wandelementen zijn opgebouwd als een sandwichpaneel bestaande uit beton-isolatie-beton zonder koudebruggen. De verbinding van het betonnen binnen en buitenblad vindt plaats d.m.v. speciale kunststof afstandhouders (een gepatenteerd systeem van LG-Products). De drukvaste elementen hebben een dikte van 24cm met 8cm PUR-isolatie ofwel een dikte 28cm met 10cm PUR-isolatie. De buitenzijde kan gekozen worden uit verschillende uitzichten: gladde beton, silex-beton in diverse kleuren ofwel een uitvoering met handvorm steenstrips in een steen- en voegkleur naar keuze. De binnenzijde bestaat uit mechanisch afgestreken beton. Met speciale verbindingen worden ook de hoeken van het gebouw volledig koudebrugloos afgewerkt. De combinatie van een goede isolatie en de massa van het beton met zeer goede accumulerende eigenschappen zorgen voor een ideaal binnenklimaat voor een lange bewaring van de produkten.
 
De dak constructie wordt uitgevoerd met houten gordingen tussen de stalen dakliggers. Deze gordingen zijn gedrenkt tegen schimmels en houtworm. Op de gordingen worden golfplaten gemonteerd. Onder de gordingen wordt de isolatie bevestigd bestaande uit een polyurethaan-plaat voorzien van een kraft-aluminiumfolie aan beide zijden, welke aan de onderzijde wordt afgewerkt met pvc-stoeltjesprofielen. Tussen de gordingen, de isolatie en de golfplaten wordt met een natuurlijke ventilatie stroom condensatie voorkomen en door de zon opgewarmde lucht afgevoerd alvorens deze in de isolatie binnen dringt. Hierdoor wordt  verhoging van de binnentemperatuur en de opwarming van het produkt  voorkomen, wat met name in natuurlijk geventileerde bewaarplaatsen een probleem kan zijn bij een lange bewaring. De meeste daken in Nederland zijn  uitgevoerd met donker grijze of antraciet zwarte golfplaten of stalen sandwichpanelen die juist extra warmte van de zon aantrekken, vasthouden en doorgeven aan de onderliggende constructie.  Bij stalen sandwichpanelen wordt deze warmte dan ook direct doorgegeven aan de isolatie (staal is een zeer goede geleider), terwijl de luchtbuffer bij onze constructie deze warmte juist afvoert alvorens deze in de construcie door dringt. Extra ventilatie draaiuren of extra koeling om de gewenste produkt-temperatuur terug te verkrijgen of te behouden kan hiermee worden voorkomen.
 
(Drukvaste) scheidingswanden in het gebouw kunnen naar keuze wordt uitgevoerd in hout, vol beton 15cm dik (ongeisoleerd) of de geisoleerde "sandwich"-betonpanelen. 
 
drukkamer:
 
 
 
 
de drukkamer volledig uitgevoerd in beton de ventilatoren voorzien van looproosters zijn verzonken aangebracht in de vloer de degelijke ge├»soleerde inlaatluiken zijn aan beide zijden afgewerkt met betontriplex
 
 
 
kontrole gang boven de drukkamer:
 
 
 
 
 
 
drukvaste bewaarplaats fam. Van Lakwijk in Rilland buitenwanden uitgevoerd met 28cm silex-beton in de kleur bruin maron
 
 
 
 
 
 
 
drukvaste bewaarplaats fam. Van Ginhoven in Ravels (B) 
buitenwanden uitgevoerd met 24cm beton met baksteenstrips
 
 
 
 
drukvaste bewaarplaats dhr. Witkop in Swifterbant buitenwanden uitgevoerd met 24cm silex-beton in de kleur Eifel
 
 
 
project fam. Van der Eijk in Swifterbant
 
 
 
 
 
project dhr. Van Bergeijk in Werkendam opslag voor aardappelen, uien en graan