Voor de Tummers Groep in Hoogerheide hebben we voor Tummers Plaatbewerking de plaatwerkerij gebouwd met kantoor. De Tummers Groep is met Tummers Methodic gespecialiseerd in machinebouw voor de aardappelverwerkende industire. De divisie Tummers Plaatwerkerij is toeleverancier voor Tummers Methodic en derden. Met de modernste machines wordt plaatwerk verwerkt van RVS, staal en aluminium.
 
Voor meer informatie kunt u terecht op hun website: www.tummers.nl
 
 
 
 
 
 
In Reusel hebben we voor het bedrijf Van den Borne Aardappelen  in de afgelopen jaren verschillende bewaarplaatsen gebouwd voor de opslag van aardappelen.
Daarbij zijn ook 2 hallen gebouwd voor wassen, drogen en sorteren van aardappelen en wortelen.
 
voor meer infomatie en verschillende bedrijfsfilms kunt hun website bezoeken: www.vandenborneaardappelen.com
 
 
Voor het bedrijf Pieperline Holland van Johan Slager in Sint-Annaland hebben wij de nieuwe bedrijfsruimte gebouwd voor de verwerking van aardappelen. Deze bedrijfsruimte is opgebouwd uit een sorteerruimte, gekoelde verwerkingsruimte, koelcellen, overdekte laad- en losruimte en een kantoor.  In het bedrijf van Pieperline Holland worden dagverse aardappelen, voornamelijk Agria's verwerkt: gesorteerd, gewassen, koud geschild en verpakt tot verschillende varianten tafelaardappelen, krieltjes, friet, blokjes en schijfjes. Deze aardappelproducten worden dagelijks vers uitgeleverd aan horeca, groothandels en maaltijdbereiders. Via deze bedrijven komen de producten terecht bij restaurants, cafetaria's, instellingen en supermarkten. Daarnaast teelt het bedrijf zelf ca. 160 ha aardappelen, voornamelijk Agria's.
 
Meer informatie en een mooie bedrijfsfilm kunt u vinden op hun website: www.pieperline.nl