Inleiding:
De nieuwbouw van bewaarplaatsen voor aardappelen, uien, graan, wortelen, knolselder en overige akkerbouwprodukten is één van de specialiteiten van Agrinbo-Geerkens.  
 
Agrinbo-Geerkens is een divisie van de ALTEZ-Group,  ontstaan door de samensmelting van de NV Geerkens en ALTEZ-Bouwgroep. In 2008 is gekozen om de krachten van beide bedrijven te bundelen en samen als één sterke bouwpartner u als klant te kunnen bedienen. 
 
De Altez Group is een internationaal opererend bouwbedrijf dat de kracht van een grote onderneming combineert met de flexibiliteit van een lokale speler. 
 
Specialiteit bewaarplaatsen:
Onze specialiteit op het gebied van bewaarplaatsen is voornamelijk de  nieuwbouw van opslagruimten in een eigen bouwconcept, opgebouwd met een staalkonstruktie en super geïsoleerde gevelelementen in beton en silex-beton in verschillende kleuren of uitgevoerd met baksteenstrips, in combinatie met aluminium of stalen ramen en deuren.
 
Betreffende bewaring zijn we specialist in drukvaste bewaarplaatsen met zowel ondergrondse als bovengrondse ventilatie en kistenbewaring  met verschillende ventilatiesystemen. 
 
Onze werkmethode:
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bezoeken van de potentiële klanten en het onderzoeken van hun eisen, wensen en behoeften. Deze trachten wij te vertalen in het ALTEZ-bouwconcept. Vervolgens werken wij een ontwerp uit voor u als klant met bijbehorende calculatie en offerte. Het grote voordeel hiervan voor u als opdrachtgever is dat u steeds vanaf het eerste moment weet wat de financiële gevolgen zijn van uw investering voor uw bedrijf en uw bedrijfsvoering, om tot een optimaal bedrijfsresultaat te komen. Indien nodig of gewenst kan dan steeds tijdig worden bijgestuurd met de nodige aanpassingen. 
 
In overleg met de opdrachtgever kunnen de nodige interne of externe specialisten en architecten worden ingeschakeld voor het uitwerken van gespecialiseerde onderdelen of voor het verkrijgen van de benodige vergunningen. Hierbij onderhouden wij natuurlijk ook goed kontakten met de verschillende ventilatie installatiebedrijven en proberen wij hen direct vanaf het eerste ontwerp er bij te betrekken om uw bewaarplaats optimaal voor u op maat te maken. 
 
Natuurlijk is het ook mogelijk dat u als opdrachtgever reeds een architect of bouwadviseur heeft ingeschakeld die het gehele voortraject van ontwerp, bestektekeningen, vergunningen etc. al heeft uitgewerkt. Voor deze projecten kunnen wij na één of meerdere voorbereidende besprekingen direct een calculatie met offerte uitwerken, afhankelijk van de wensen en de behoefte van de klant.
 
Projecten in uitvoering:
Van zodra een opdracht wordt gegund start een bouwteam van ALTEZ met de voorbereidende werken. De gehele leiding hiervan komt voor rekening van de projectleider die bij de uitvoering het aanspreekpunt is voor de klant en de coördinatie voert binnen de ALTEZ-organisatie. Ook hierbij ben ik betrokken, maar meer op de achtergrond. Tijdens de bouw zult u mij dan nog ook regelmatig op de werf tegen kunnen komen. 
 
Frank Hoeckx
 
 
 
Het bedrijf LG-PRODUCTS (voorheen Lambert Geerkens Systeembouw):
LG Products is ons productiebedrijf voor prefab bouwmaterialen en gevestigd in Meeuwen (B) (ALTEZ-Oost). Lambert Geerkens stichtte het LG-bedrijf in 1964. Van bij het begin is het hoofddoel om zowel concept als kwaliteit te optimaliseren bij de bouw van industriële, agrarische en hippische gebouwen. De visie van de stichter "wat we zelf doen, doen we beter" geldt na 45 jaar nog steeds. Ontwerp, engineering en produktie van gebouwen en inrichting, getransporteerd en gemonteerd door hoog opgeleide en goed uitgeruste en gemotiveerde medewerkers: alles in één huis. Dat maakt ons specialisten.
 
Vanaf maart 2008 is het gehele bedrijf opgenomen in de ALTEZ-Bouwgroep. Door de samensmelting van de bedrijven NV Geerkens & ALTEZ-Bouwgroep is gekozen om de krachten van beide bedrijven te bundelen en samen als één sterke bouwpartner u als klant te kunnen bedienen. In de bouwgroep zijn ruim 360 mensen is vaste dienst, daarnaast werken dagelijks ruim 200 mensen in vaste onderaanneming op onze bouwplaatsen. Op 1 juli 2008 zijn voor de verschillende afdelingen "de nieuwe namen" en "nieuwe logo's'" bekend gemaakt:
 
 
De afdeling "Agrinbo-Geerkens" staat in voor de bouw van agrarische gebouwen, waaronder de bewaarplaatsen
De afdeling "LG-PRODUCTS" zorgt voor de toelevering van de prefab-materialen 
 
Dit doen wij voor u:
     - Meer dan 45 jaar ervaring in systeembouw garanderen de vrijwel foutloze bouw en bewezen concepten.
     - U koopt rechtstreeks bij de producent, dat levert u niet alleen de beste prijs/kwaliteit verhouding, maar ook één kontakt dat verantwoordelijk is en zich verantwoordelijk voelt.
     - Ontwerp, produktie en realisatie in één hand resulteren in de kortst mogelijke bouwtijd.
     - We zijn gespecialiseerd in uw branche. We bouwen elke dag.
     - Engineering van uw specifieke behoeftes.
     - Kwaliteit betekent duurzaamheid betekent zekerheid: voor u!
 
Dat is waarom professionals met ons bouwen:
      - vraag hen naar hun ervaringen met LG / ALTEZ
     - vraag ons naar hun adressen
     - vraag ons wat wij voor u kunnen doen
 
 
 
 
produktie (geïsoleerde) betonwanden in Meeuwen (B) en in Bree (B)
 
 
 
 
 
 
 
produktie staalkonstruktie 
 
 
 
 
 
 
produktie aluminium ramen, deuren en gevels met SCHÜCO-profielen